woensdag 7 oktober 2015

Sexy Taboe




Als je een blog hebt waarop je alle geheimen van het ouder worden wil ontsluieren, dan moet je ook all the way gaan... en dat doe ik vandaag dan ook door het hier te hebben over incontinentie. Misschien vind je dat niet direct een heel sexy onderwerp, maar dat kan nog komen. Let maar op.

Nu we net de Fashion Weeks in New York, London en Milaan achter ons hebben en de Paris Fashion Week in volle gang is, wil ik je namelijk een bijzondere show uit de New Zealand Fashion Week (augustus, 2015) laten zien. Een lingerieshow wel te verstaan. Misschien is deze niet zo spectaculair opgezet als die Victoria Secret, maar hij is minstens zo spraakmakend.


Het lingeriemerk Confitex ontwierp de sexy lingerie collectie Hi-Life voor vrouwen èn mannen die last hebben van incontinentie. Los van het feit dat de ontwerpen echt heel erg mooi zijn, vind ik het ook een slim concept dat een grote doelgroep aan kan boren. Incontinentie is wereldwijd een groot probleem. Een zoektochtje op Google leerde mij dat de helft van de vrouwen in de VS met blaasproblemen kampt en in Nederland is dat één op de drie en dat zijn niet alleen maar oudere vrouwen. Daarom verbaast het mij dat er niet meer ontwerpers op het idee kwamen om voor deze doelgroep te ontwerpen. Hier ligt toch een mooie uitdaging en een enorme afzetmarkt.


Misschien komt dat omdat incontinentie nog een beetje in de taboesfeer zit? Het is een onderwerp waar je niet makkelijk openlijk over praat. Maar incontinentie blijkt wel een groot effect te hebben op het zelfvertrouwen, het werk, maar ook op het sociale leven en seksleven van miljoenen vrouwen en mannen. Dat zij dan vaak ook nog een grote onderbroek met een dikke luier moeten dragen om zich te beschermen, zal hun zelfvertrouwen ook geen goed doen.

Daarom heeft Confitex een ultradun absorberend en waterproof materiaal ontwikkeld dat bescherming biedt en dat zelfs in een sexy stringetje past. Dit materiaal is verwerkt in de sexy en moderne lingerielijn Hi-Life. Hierdoor ben je beschermd, maar kan je toch de lingerie dragen die je mooi vindt en die je mooier maakt. Want dat is precies wat Confitex met Hi-Life wil bereiken: dat je er sexy uitziet en dat je je sexy voelt.

Ik vind dat Hi Life daar in geslaagd is. En jij? Bekijk de hele Hi-Life show hieronder:



De vraag is nu: welke designer volgt?


Foto's: Facebook/ConfiTEX


Geen opmerkingen:

Een reactie posten