dinsdag 9 juni 2015

Model





In april van dit jaar was deze prachtige campagne te zien waarin Daphne Selfe (86) schitterde. De campagne was het resultaat van een eenmalige samenwerking van schoenenmerk Vans en het kledingmerk & Other Stories

Hoe vaak zien we oudere modellen in dit soort campagnes? Niet vaak genoeg, naar mijn smaak. Als doelgroep is de groep van 45+ de grootste en zo commercieel gezien een hele aantrekkelijke groep. 
Je zou dus denken dat de grote merken deze vrouwen zouden willen inspireren en aan zich willen binden. In de praktijk blijkt juist dat modellen nog steeds piepjong (en superslank) moeten zijn. Waar zijn de modellen die ons kunnen inspireren? En dan bedoel ik geen modellen die zelf net 20 zijn, maar vrouwen zoals jij en ik. Er zijn genoeg vrouwen in die doelgroep die er geweldig uitzien. Ook Daphne Selfe die zelfs nog heel veel ouder is, schittert op de bovenstaande foto. Dus het kan!

Welk merk gaat de uitdaging aan? En denk eraan; vervolgens de modellen dan niet fotoshoppen zodat ze  toch weer twintig lijken. 


                                                                     
                                                                       Foto's  © & Other Stories

Geen opmerkingen:

Een reactie posten