donderdag 3 december 2015

Guess what!



Maak kennis met Mimi Kirk. Ik wil je graag uitdagen om haar leeftijd te raden. Als je die in één keer raadt, dan eet ik die hoed op haar hoofd op. 

In 2009 werd Mimi door PETA uitgeroepen tot 'meest sexy veganist boven de 50'. Toen was zij al 70. Inmiddels is zij dus 76(!) en zoals je ziet is zij nog steeds een 'hottie'. Wil jij ook weten wat haar geheim is?

Mimi zegt haar jeugdige uiterlijk, goede gezondheid en overdosis aan energie zijn te danken aan haar leefstijl. Zij eet absoluut geen dierlijke producten en is dus een veganist. Op 69 jarige leeftijd stopte zij ook met het opwarmen van haar voedingsmiddelen. Zij eet uitsluitend rauwe en plantaardige producten. Volgens haar is dat dè reden waarom zij zo vitaal en zonder medicatie door het leven gaat. Een 76-jarige die nooit medicijnen gebruikt... dat is echt heel bijzonder.

Mocht je de ambitie hebben om het voorbeeld van Mimi te volgen dan kan je haar voedingsadviezen ontvangen via haar website, Facebook of Twitter. Ze deelt haar kennis over voeding graag met de hele wereld.

Bekijk ook onderstaande video waarin zij uitlegt hoe je zelf de overstap kan maken naar een rauw voedingspatroon. 
                                                         

Zou jij deze levensstijl aankunnen? Zelf denk ik er nog maar even over na....
           




Geen opmerkingen:

Een reactie posten